Om oss

ENYROOM AB är ett företag som arbetar med utveckling, design och tillverkning av solskydd och audiovisuella produkter samt motoriserade styrsystem för kommersiellt och privat bruk. Huvudkontoret och produktionen finns i Halmstad och vi är omkring 50 anställda. Tillsammans med lokala säljkontor, distributörer och återförsäljare återfinns vi i hela Europa. Enyroom AB har tidigare ägts av Draper Inc. som är ett amerikanskt familjeföretag med 100-åriga anor och som är en av de största aktörerna på den amerikanska marknaden för solskydd och audiovisuella produkter. Sedan januari 2022 ägs Enyroom av vår VD Tomas Andersson tillsammans med Falkess AB.

Enyroom är medlemmar i Svenska Solskyddsförbundet sedan 2012.  Dessutom certifierade enligt återvinningssystemet REPA, medlemmar i El-Kretsen och organisationen U.S. Green Building Council (USGBC), och vi stödjer årligen barnrättsorganisationen BRIS.

Vårat varumärke Euroscreen® står för högkvalitativa och kundanpassade AV-produkter som är tillverkade av Enyroom AB i Halmstad, Sverige.

Inom varumärket hittar du ett stort utbud av produkter med hjärtat inställt på helhetslösningar av projektionsdukar i offentliga miljöer, affärsområden och heminstallationer. Vi finjusterar våra produkter för att passa ditt företag, samtidigt som vi håller korta ledtider, hög kvalitet och konkurrenskraftiga priser.

Euroscreen®-produkter kontrolleras och certifieras av följande miljöföreskrifter; REACH, ECHA, RoHS, WEEE och FTI.

Besök Euroscreens hemsida för mer info: www.euroscreens.se

Vi säljer inte våra produkter direkt till privatpersoner utan endast till auktoriserade återförsäljare. Välkommen att kontakta oss för att få mer information om vart du kan hitta din närmaste butik.

KÄRNVÄRDE

Tre ord som visar vägen framåt
Tre sammanfattande ord som beskriver våra insikter kring marknad, målgrupp, trender, tendenser, målbild och framtid.
Dessa ord är vår konceptuella kompass, kärnvärde.  Enyroom’s DNA och vår utgångspunkt i historieskrivandet och i förpackningsarbetet.

HÅLLBARHET, UTVECKLING, TILLSAMMANS

Vision

Att skapa förbättrande förutsättningar för möten mellan människor. Förädla meningsfulla produkter som bidrar till visuellt estetik med minskad miljö- påverkan i rummet.

Mission

Skapa en positiv inverkan i alla vistelserum genom att utveckla, producera och informativt kommunicera kvalitativt hållbara produkter. Genom ett fördjupat samarbete där individen sätts i fokus, tillsammans skapa ett öppet klimat

Hitta återförsäljare

Här hittar du din närmaste återförsäljare av Enyroom solskyddssystem.
Du kan även beställa online från några e-handlare.

Hitta återförsäljare

Bli återförsäljare

Är du intresserad av att bli återförsäljare av Enyroom solskyddssystem?
Skicka en förfrågan redan idag. Vi ser fram emot att höra från er.

Bli återförsäljare