1170x500

Om oss

ENYROOM AB är ett företag som arbetar med utveckling, design och tillverkning av solskydd och audiovisuella produkter samt motoriserade styrsystem för kommersiellt och privat bruk. Huvudkontoret och produktionen finns i Halmstad och vi är omkring 50 anställda. Tillsammans med lokala säljkontor, distributörer och återförsäljare återfinns vi i hela Europa. Enyroom AB har tidigare ägts av Draper Inc. som är ett amerikanskt familjeföretag med 100-åriga anor och som är en av de största aktörerna på den amerikanska marknaden för solskydd och audiovisuella produkter. Sedan januari 2022 ägs Enyroom av vår VD Tomas Andersson tillsammans med Falkess AB.

Enyroom är medlemmar i Svenska Solskyddsförbundet sedan 2012.  Dessutom certifierade enligt återvinningssystemet REPA, medlemmar i El-Kretsen och organisationen U.S. Green Building Council (USGBC), och vi stödjer årligen barnrättsorganisationen BRIS.

Vi säljer inte våra produkter direkt till privatpersoner utan endast till auktoriserade återförsäljare. Välkommen att kontakta oss för att få mer information om vart du kan hitta din närmaste butik.

Hitta återförsäljare

Här hittar du din närmaste återförsäljare av Enyroom solskyddssystem.
Du kan även beställa online från några e-handlare.

Hitta återförsäljare

Bli återförsäljare

Är du intresserad av att bli återförsäljare av Enyroom solskyddssystem?
Skicka en förfrågan redan idag. Vi ser fram emot att höra från er.

Bli återförsäljare