Kvalitetsmarkiser sparar pengar och energi

Efterfrågan på smarta solskydd ökar, och mer fokus läggs på både energibesparande, skräddarsydda och design lösningar. Upp till  90 % av den instrålande värmen kan reduceras med rätt anpassat solskydd, och ger både ett behagligare inomhusklimat och bättre boendemiljö. Förutom högre komfort bidrar solskydd till lägre driftskostnader för att kyla ner inomhusmiljön, vilket här på norra halvklotet kräver mer energi än att värma upp luften.


Skräddarsydda lösningar

Mer fokus läggs på skräddarsydda lösningar, där solskyddet anpassas efter just era behov. Förutom SMART automatik så är det lika viktigt med exakt måttanpassning och ett stort urval av modeller och funktioner. Allt större terrasser och uteplatser kräver större markiser, och något vi kommer se mer av i år är den fristående pergolamarkisen, som oberoende av husfasaden täcker in en stor yta och skapar en härlig rumskänsla.

Läs mer om Enyrooms fristående markis här>>

Smarta Solskydd

Vi värderar vår vardag i hemmet allt mer idag. Den livskvalitet och komfort som ett solskydd erbjuder är inte enbart för ditt välbefinnande utan även ett bra sätt att spara
energi. Den tysta in- och utrullningen kan ske automatiskt när solen börjar lysa. Känns det fel går det lika väl att stänga av automatiken och själv kontrollera hur solskyddet ska användas för stunden. Kom in till en av våra återförsäljare och upplev skillnaden själv, och hur bekvämt det är med våra markiser och rullgardiner.

Läs mer om Enyroom ER-motorsystem här>>

Design

Solskydden har mer och mer blivit en viktig inredningsdetalj, som kan lyfta en hel miljö med sin design. Valmöjligheterna är många, utan att behöva ha någon större inverkan på prislappen, och vi kan idag erbjuda färganpassning på profilerna samt ett stort utbud av olika vävar, både med trendiga kulörer eller mer traditionella mönster och tidlösa färgkombinationer.

Vill du veta mer om våra vävar>>

Måttanappassade screenmarkiser

Vi ser även en ökad efterfrågan på screenmarkiser, som mer och mer ersätter den traditionella fönstermarkisen. Screenmarkiserna är med sin konstruktion extremt vindtåliga, och skyddar mot värmeinstrålning samtidigt som man behåller möjligheten att se ut genom screenväven. Även dessa utrustas såklart med SMART automatik, och smälter diskret in mot husfasaden med sitt stora utbud av profilfärger och vävar.

Läs mer om våra screenmarkis här>>

Hitta återförsäljare

Här hittar du din närmaste återförsäljare av Enyroom solskyddssystem.
Du kan även beställa online från några e-handlare.

Hitta återförsäljare

Bli återförsäljare

Är du intresserad av att bli återförsäljare av Enyroom solskyddssystem?
Skicka en förfrågan redan idag. Vi ser fram emot att höra från er.

Bli återförsäljare