Spara energi med solskydd, sommar som vinter

Visste du att du kan sänka energiförbrukningen med solskydd?

Med Enyrooms solskyddsprodukter sparar du både pengar och miljö genom lägre energikostnader. På köpet får du en estetiskt tilltalande miljö ute som inne och ett behagligt inomhusklimat och ljuskomfort.

Läs mer här om hur solavskärmning sparar energi och gör nytta för både hälsa och klimat!

Vi har ett brett sortiment av olika markiser och solskyddslösningar för utomhusbruk, samt persienner och olika varianter av gardiner för inomhusbruk. Våra högkvalitativa solskyddsprodukter är tillverkade i Halmstad och är måttanpassade efter just erat behov och önskemål.

Hitta närmaste återförsäljare

Gardiner & Skenor by Enyroom

Gardin Flow är mycket mer än bara en gardin – det är den perfekta lösningen som förenar elegans och funktionalitet. Med Gardin Flow får du fullständig kontroll över ljusinsläpp, oavsett om det är dag eller natt.
...

Visa

Terrassmarkis

En bra terrassmarkis skänker välbehövlig skugga och svalka en solig sommardag. Samtidigt som den kan sänka dina energikostnader! Utbudet är brett med flera modeller som passar både stort och smått.

Visa

Fönstermarkis

En bra fönstermarkis skyddar inte bara ditt hus från gassande solvärme, utan ger också dina fönster en visuell inramning. Ett brett utbud av olika modeller säkerställer att du hittar just din favorit!

Visa

Screenmarkis

En screenmarkis, även kallad vertikalmarkis, går parallellt med fasaden. Den unika väven tillåter dig att se ut samtidigt som den bryter de direkta solstrålarna och reducerar värmen inomhus markant. Den sänker därmed ...

Visa

Outdoor Living

Skapa den perfekta utemiljön med pergolas, parasoller och markiser från Enyroom Outdoor Living-sortimentet.

Visa

Rullgardiner

Rullgardiner förändrar ett rum, samtidigt som den tar bort solljus, insynsmöjlighet eller morgonljus - helt beroende på väven.
Rullgardinen verkar som ett filter under både dag och natt, året runt. Förutom att f...

Visa

Lamellgardiner

En lamellgardin är en flexibel och mångsidig produkt. Den passar bra till större fönster och olika typer av inglasningar, däribland lutande/vinklade glaspartier.
Lamellgardinen tar bort solljus och reglerar insyn...

Visa

Persienner

Klassisk, tidlös med reglerbart ljusinsläpp! Finns i olika modeller från den traditionella SP25 som alla känner igen till vår nya designmodell DP25 med ett mer modernt uttryck. Persienner kan monteras både frihängande...

Visa

Plisségardiner

En plisségardin är inte bara vacker att se på, den gör även nytta ur ett energiperspektiv. Dels för att den fungerar som ett klimatfilter under både dag och natt, året runt. Varma sommardagar skapar den ett behagligar...

Visa

Vävar

Nästan alla solskyddsprodukter består delvis av ett mjukt material - väven. Med våra vävkollektioner kan du experimentera och designa ett solskydd som har din personliga prägel. Bara fantasin sätter gränser!

Visa

Styrning & Automatik Enyroom-ER

Med vårt förbättrade sortiment av radiomotorer som vi kallar/namngett Enhanced Radio – ER! har vi nu förenklat produkterna för att lättare lära sig och förstå användningen vid programmering och användning. Vi har även...

Visa

Hitta återförsäljare

Här hittar du din närmaste återförsäljare av Enyroom solskyddssystem.
Du kan även beställa online från några e-handlare.

Hitta återförsäljare

Bli återförsäljare

Är du intresserad av att bli återförsäljare av Enyroom solskyddssystem?
Skicka en förfrågan redan idag. Vi ser fram emot att höra från er.

Bli återförsäljare