En inredningsdetalj med nytta - Hållbar inredning med solskydd

Skapa harmoni i ett rum genom att inreda med solskydd. Låt naturen flöda in och ta inspiration från den omgivande miljön utanför rummet. Att inreda med solskydd är hållbart, funktionellt och kompletterar rummets design. Kombinera form och funktion i inredningen och skapa bättre miljöer att vistas i med solskydd. Med solavskärmning från Enyroom har du oändliga valmöjligheter så att du kan hitta det solskyddet som passar just dig och dina behov.

 

Skydda möbler och inredning

Möbler och inredning slits alltid med tiden, men det finns faktiskt ett sätt som kan ge inredningen längre livstid och samtidigt komplettera designen av ett utrymme.

För att skydda sin inredning och undvika solblekning så är solskydd en väldigt effektiv lösning, till och med en nödvändighet.

När solens strålar lyser in genom fönstren så bleks både möbler, textilier och annan inredning. Med solavskärmning/solskydd får du ett integrerat skydd för dina möbler och inredning så att de håller sig fina och fräscha längre. Det bidrar även till en hållbar inredning. Bra för plånboken och miljön!

En inredningsdetalj med många fördelar helt enkelt!

Invändiga produkter

Invändiga solskydd kan vara ett bättre val om du vill ha fullständig kontroll över mängden solljus som kommer in i ditt hem. Invändig solavskärmning löser problem med ljusinsläpp, bländning, insyn och kallras på vintern.


Utvändiga produkter

Utvändiga solskydd kan dock vara mer effektiva för att minska värmeökningen på grund av deras placering på utsidan av fönstret och stoppar värmeinstrålningen innan den tar sig in i byggnaden.
Mönstrad väv från Sandatex Fine little day-kollektion

Mönstrad väv från Sandatex Fine little day-kollektion

Solskydd som inredningsdetalj

Solskydd behöver inte bara fylla en funktion, låt det bli en del av inredningen!

Idag finns ett stort urval av solskyddslösningar med olika vävar, mönster och funktioner så att du kan hitta den produkt som passar just dig och dina behov. 


Färgmatcha inredningen, skapa kontraster med färger, mönster och texturer. Det är bara fantasin som sätter gränserna!


Många lägger mycket tid på att planera inredning och inredningsdetaljer, men solskydden glöms ofta bort i denna fas. Att inreda fönster kan vara riktigt kul! Växter, lampor och gardiner kan lyfta ett rum till en ny nivå. Allt som oftast är solinstrålningen ett problem man upptäcker i ett senare skede. Bländning, insyn, värme och oönskat ljus i sovrummet kan bli outhärdligt. Att behöva dra gardinerna fram och tillbaka blir till slut tröttsamt och sliter dessutom på textilen. 

Så kom ihåg solskydden när du inreder dina fönster! Det går självklart alldeles utmärkt att installera solskydd i efterhand, men att ha det i åtanke redan i planeringsstadiet är en klar fördel och ger en härlig atmosfär i rummet redan från början.

Matcha inredning och gardiner med en väv som fyller det behov du har. Med ett brett sortiment av vävar från noga utvalda leverantörer kan vi på Enyroom garantera att dina önskemål blir uppfyllda! Våra återförsäljare erbjuder konsultation, hembesök, leverans och montering. Ta kontakt med en återförsäljare nära dig och få hjälp att inreda dina fönster med både form och funktion. Du hittar din närmsta återförsäljare här.

 

Att välja rätt solskydd

Idag finns ett stort utbud av solavskärmningslösningar och det kan vara svårt att veta vilken typ man ska välja. Enyroom erbjuder måttanpassade invändiga solskydd som rullgardiner, plisségardiner, lamellgardiner och persienner, ja utbudet är enormt!

Man ska inte bara välja vilken typ av solskydd man vill ha, väven och tillbehören är också avgörande för att få ut bästa möjliga funktion av sina solskydd.

För att göra det hela lite enklare för dig så har vi satt ihop en liten guide som kan hjälpa dig hitta det bästa solskyddet som fyller dina behov och önskemål. Du kan ta del av guiden här.

Energibesparande inredning

Solskydd är faktiskt hållbart på flera sätt! Det kan även hjälpa dig spara energi och sänka elräkningen. Både under sommar och vinter kan du minska din energiförbrukning signifikant! Läs mer om hur solskydd kan spara energi här.

Hitta återförsäljare

Här hittar du din närmaste återförsäljare av Enyroom solskyddssystem.
Du kan även beställa online från några e-handlare.

Hitta återförsäljare

Bli återförsäljare

Är du intresserad av att bli återförsäljare av Enyroom solskyddssystem?
Skicka en förfrågan redan idag. Vi ser fram emot att höra från er.

Bli återförsäljare