NYHET! Gardin Flow by Enyroom

Vi är otroligt glada och stolta över att äntligen kunna presentera vårt senaste produkttillskott, Gardin Flow by Enyroom!
Efter månader av dedikerat arbete, design och utveckling är vi nu redo att erbjuda en produkt som kommer att lyfta interiörer till nya höjder.

Gardin Flow är mycket mer än bara en gardin – det är den perfekta lösningen som förenar elegans och funktionalitet. Med Gardin Flow får du fullständig kontroll över ljusinsläpp, oavsett om det är dag eller natt.


Gardin Flow - Atmosfär och estetik i böljande harmoni

Vi använder en sömnadstyp som kallas "Wave". Det innebär att vi syr alla våra gardiner med waveband, vilket skapar en böljande och elegant känsla - ett Flow som ger ditt hem en unik atmosfär. 

I gardinsortimentet Flow erbjuder vi en sömlös kombination av design och funktionalitet. Enyroom Flow-gardiner är precis som våra övriga solskyddsprodukter, skräddarsydda och måttanpassade efter dina behov, för att garanterat passa perfekt in i ditt utrymme.

Uforska Gardin Flow

Gardiner med Easi Flow

För att kunna erbjuda kompletta gardinlösningar har vi även ett ytterligare tillskott i vårt produktsortiment: Gardinskena Easi! Våra gardinskenor finns i två varianter med olika tillval och alternativ för att kunna erbjuda gardinupphängningar för olika behov. 

Våra gardinskenor Easi ger dig friheten att skapa den perfekta stämningen när som helst.

Utforska Easi Gardinskenor

Hitta återförsäljare

Här hittar du din närmaste återförsäljare av Enyroom solskyddssystem.
Du kan även beställa online från några e-handlare.

Hitta återförsäljare

Bli återförsäljare

Är du intresserad av att bli återförsäljare av Enyroom solskyddssystem?
Skicka en förfrågan redan idag. Vi ser fram emot att höra från er.

Bli återförsäljare